Ooso Comics ha anunciat que ja es pot reservar el primer volum de la seva primera llicència shojo en català.

L’editorial de Prades ja permet fer la compra anticipada de Silverday, conte de fades de Divendres de Plata 01 en català. L’anunci del nom de la llicència es va fer a través del Twitch d’El Mangazine després que per xarxes els Power Rangers donessin algunes pistes els dies previs. Durant el directe es va confirmar que el manga de Mutsumi Hagiiwa s’editarà en 3 volums, tindrà tapa dura, serà 12 x 17 cm de mida i comptarà amb 320 pàgines (22 a color).

La Poe és una alegre nena follet que viu en un poblet amagat al bosc,lluny dels humans. No obstant, no té ni idea del cruel destí que l’espera i que la seva mare l’ha estat amagant. Segons la profecia que circula al seu poble, ella és la nena número mil nascuda un divendres de plata de lluna nova, cosa que significa que quan ella mori també morirà tot el seu poble,tret que se sacrifiqui un humà cada deu anys.

Ginyoubi no Otogibanasashi 銀曜日のおとぎばなし és un manga de demografia femenina publicat a la revista Ribbon de Shueisha l’any 1983. Aquest 2023 farà quaranta anys de la seva publicació, any que Ooso Comics ha aprofitat per editar l’obra en català i en castellà.

Tothom qui vulgui podrà reservar el “shojooso a través d’Ooso-Comics.com fins el 10 de desembre de 2023 a un preu de 18,50€. Amb la precompra i fins esgotar existències s’inclourà de regal una postal i un punt de llibre. L’editorial també ha confirmat que l’obra es podrà aconseguir durant el Manga Barcelona 29 juntament amb Megaman Megamix volum 2.

La compra anticipada de Megaman Megamix 02 també està disponible a la pàgina d’Ooso Comics a un preu de 12,95. Aquest serà el segon i últim volum del manga de Hitoshi Ariga sobre el robot blau de CAPCOM. La pre-order durarà fins el 29 de novembre o esgotar existències i inclourà 3 cartes exclusives.

En un món on les màquines formen part de la vida quotidiana, el Dr. Light aconsegueix crear un nou robot, el Rock, un androide amb sentiments humans. La funció del Rock és ajudar al seu creador a gestionar els robots industrials que ajuden als humans. Un dia, els robots es giren en contra del seu creador i comencen a atacar la població. El Rock, decidit a impedir que provoquin el caos, demana al Dr. Light que el transformi en un robot de combat, és així com neix el MEGA MAN. Una vegada derrotat el Doctor Wily, el Mega Man s’enfronta a noves amenaces. Des d’un robot superpoderós, el Bass fins l’enigmàtic Mister X… i això només és el començament. El futur del món és més incert que mai…