Crunchyroll estrenarà el dia 11 d’octubre la pel·lícula de “My Hero Academia: You’re next” en català als cinemes sense demanar-ho.

My Hero Academia: You’re Next en català als cinemes

El passat 10 de setembre Crunchyroll va anunciar per xarxes socials l’estrena als cinemes de la quarta pel·lícula de My Hero Academia amb el títol “You’re Next”. La cinta arribarà el próxim 11 d’octubre als cinemes de tota Catalunya en versió original, castellà i, per sorpresa de tots, també en català.

Aquesta vegada no ha calgut iniciar cap campanya per xarxes socials per aconseguir el doblatge de la pel·lícula com sí que va passar amb Haikyu: Batalla als contenidors. L’empresa nord-americana ha decidit unilateralment doblar l’última pel·lícula de My Hero Academia en català sense demanar-ho. Senyal que potser a partir d’ara les coses canviïn.

En aquesta ocasió, en Deku i la resta de la classe 1-A hauran de fer front a una nova amenaça anomenada Dark Might, l’alter ego d’All Might. My Hero Academia: You’re Next està produït per Studio BONES, igual que la sèrie, sota la direcció de Tensai Okamura. Yōsuke Kuroda s’encarrega de la composició de la sèrie, mentre que Yoshihiko Umakoshi dissenya els personatges i Yuki Hayashi compon la música.

Les anteriors pel·lícules de la saga es van poder veure en català a través del canal SX3 l’any passat. Malauradament, la sèrie només es pot seguir en català a través del manga publicat per Planeta Cómic i no així amb l’anime, que segueix sense tenir doblatge en català.

“Ara és el teu torn”

Aquestes van ser les paraules que All Might, el símbol de la pau, va pronunciar després de derrotar l’All For One, el símbol de la maldat. És possible que All Might ja no sigui l’Heroi número u en una societat en què gairebé tots posseeixen dons superpoderosos, però això no impedirà que Deku i els seus companys de la U.A. mantinguin viva la seva voluntat com herois.

Una batalla sense aturador assola el Japó amb la sobtada aparició d’un home misteriós. Es presenta a tothom com el substitut de l’All Might i com el nou símbol. I encara que crida als quatre vents que ara és el seu torn, es tracta de Dark Might! Tot i assemblar-se físicament a All Might, els seus ideals no podrien ser més diferents. Utilitza el seu do en benefici propi per crear una enorme fortalesa que comença a absorbir la població civil. Entre el grup que acompanya Dark Might hi ha l’Anna, una noia amb un do desconegut que està al punt de mira d’un individu vestit de majordom. Tot i que aquest últim, Giulio, l’anomena “senyoreta Anna”, sembla anar darrere seu. Quina serà la connexió amb Dark Might?

Seran capaços Deku, Bakugo, Todoroki i la resta de la classe 1-A de protegir el món aturant els plans de Dark Might i les seves ambicions? S’hauran d’enfrontar a Dark Might i a la fosca organització criminal sota el seu control, la família Gollini.

“Ara és el nostre torn”.